Тіні в маєтку Тарновських [Володимир Даниленко] (fb2)


Володимир Даниленко  

Современная проза  

Тіні в маєтку Тарновських [на украинском (uk)] 1.18 Мб
скачать: (fb2)  читать: (полностью) - (постранично)
издано в 2012 г.   в серии Приватна колекція (post) (иллюстрации)

Тіні в маєтку Тарновських (fb2)Добавлена: 13.03.2023 Версия: 1.0.
Дата создания файла: 2015-11-10
ISBN: 978-966-441-270-1 Кодировка файла: UTF-8
Издательство: Львів ЛА «Піраміда»,
Город: Львів
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)
  (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

До книжки «Тіні в маєтку Тарновських» відомого українського прозаїка Володимира Даниленка увійшли твори, в яких досліджуються стосунки між чоловіком і жінкою в сучасному світі з його загостреним почуттям егоїзму, самотності й дефіциту любові.
На руїнах почуттів Алла Рачківська і Тадей Швагуляк із повісті «Тіні в маєтку Тарновських» відвідують сеанси психотерапевта, які допомагають їм знайти в своєму минулому та минулому батьків причини, що сформували основи їхньої поведінки. Через любовний досвід різних поколінь розкриваються потаємні пружини, які рухають людиною і змушують її страждати, шукаючи відповіді на питання, що хвилюють кожного.
«Сонечко моє, чорне й волохате» — історія про молоду київську сім’ю, талановитого й непристосованого до життя піаніста, його дружину, яка працює на різних роботах, щоб утримати сім’ю, та їхні стосунки під час сімейної кризи.
Художній світ Володимира Даниленка — це світ натяків і недомовленостей, за якими прихована прірва людських пристрастей із їхніми романтичними прелюдіями, що переходять у насолоду, розчарування, біль, самотність і відчай, оголюючи одну з центральних екзистенційних проблем сучасної людини.


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.

  (Custom-info)



  [Оглавление]