Кінець світу. Том 1. До… [Василь Базів] (fb2)


Василь Базів  

Научная Фантастика  

Кінець світу. Том 1. До… [на украинском (uk)] 604 Кб
скачать: (fb2) (исправленную)  читать: (полностью) 
издано в 2012 г.   в серии Графіті (post) (иллюстрации)

Кінець світу. Том 1. До… (fb2)Добавлена: 30.07.2014 Версия: 1.0.
Дата создания файла: 2014-05-15
ISBN: 978-966-03-5856-0 Кодировка файла: utf-8
Издательство: Фоліо
Город: Харків
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)
  (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

Василь Базів — автор роману «Хрест», що вийшов друком у видавництві «Фоліо» 2011 року, знаний в Україні політик, дипломат, вчений, письменник. Має найвищий дипломатичний ранг Надзвичайного і Повноважного посла. Професор глобалістики Міжнародного університету «Україна».
«Кінець світу. До і після…» — космологічно–техногенне розслідування у двох томах, у якому автор подає унікальну версію покликання людства та його галактичної долі, викладену в календарі майя. Перший том «Кінець світу. До…» — це несподіваний і захоплюючий погляд на походження земного життя, на матрицю численних цивілізацій гомо сапіенс, на видимий і невидимий світ на Землі впродовж останніх сотень тисячоліть, відколи владарює планетою богоподібна істота — її Величність Людина.
Відправною точкою другого тому «Кінець світу. Після…», що вийде друком упродовж 2012 року, є твердження майя, що ми, нинішні земляни, — це п’ятий комплект людства після попередніх чотирьох, знищених у результаті глобальних катастроф. Але чи буде останнім наш п’ятий склад людства, який має проіснувати 1 872 000 днів, з яких 21.12.2012 — останній?..


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.


  [Оглавление]