Син [Філіпп Майєр] (fb2)


Філіпп Майєр  
(перевод: Тетяна Скрипник)

Семейный роман/Семейная сага   Современная проза  

Син [на украинском (uk)] 2.54 Мб
скачать: (fb2) - (исправленную)  читать: (полностью) - (постранично)
издано в 2017 г. (post) (иллюстрации)

Син (fb2)Добавлена: 12.02.2018 Версия: 1.0.
Дата авторской / издательской редакции: 2013-01-01
Дата создания файла: 2018-02-02
ISBN: ISBN 978-617-690-888-3 Кодировка файла: UTF-8
Издательство: Віват
Город: Харків
Поделиться:
  (Fb2-info)    (ссылка для форума)
  (ссылка для блога)     (QR-код книги)  

Аннотация

Техас 1849 року. До будинку, де мешкає тринадцятирічний Ілай Мак-Каллоу, вдирається загін команчів, які вбивають його рідних, спалюють майно, а його самого забирають у полон. За три роки життя серед індіанців хлопець припадає до них душею та майже забуває про своє походження. Але коли його плем’я винищує епідемія, Ілай повертається до білих…
Жорстокість і прагматизм Ілая відбиваються в долях представників прийдешніх поколінь Мак-Каллоу. Кохання, честь, діти — усе віддається на поталу амбіціям, коли ця родина стає однією з найвпливовіших у Техасі. Але, як і всі могутні династії, ця сім’я колись та й мусить зіткнутися з наслідками свого вибору.


Рекомендации:

эту книгу рекомендовали 0 пользователей.
Прежде чем рекомендовать книгу, хорошо подумайте. Рекомендация - это высшая оценка, которую вы можете выставить книге. 10 по 5-балльной шкале.

  (Custom-info)


Едвард Ґіббон
У другому столітті християнської ери Римська імперія охоплювала найбагатші землі нашої планети й була найцивілізованішою країною в усьому тодішньому світі… …і ось ця довершеність, ця велич перетворилася на порох; і тоді щонайкращі землі Європи й Африки перейшли до рук нікому не відомих варварів із холодних північних країв. …мінлива, непостійна фортуна нещадно знищує як людей, так і плоди їхньої праці… ховає в одній могилі міста й імперії.


  [Оглавление]